torsdag 28 januari 2010

Badkrukan & badkungen


Igår planerade jag och min syster en mysig dag, vi skulle ta med oss mina små till fyrishov äventyrsbad! Vi köpte badkläder till barnen, fixade mysigt fika och packade väskorna och drog ut i snöstormen. Novali var exalterad över att få bada och åka rutschkana - jovisst, önskade att den entusiasmen had hållt i sig lite längre än tills hon doppade tårna i vattnet: "Maaaamma, Nono vill inte bada mer, vill åka hem Nuuuuuuuuuu!" Trots att Novali var redo att åka hem på sekunden, så stannade vi kvar i  1,5 timma och vi syskon (IsaDora, Nathalie & jag) tävlade i rutschkanan och slappade i bubbelpoolen. Inte ens den kunde locka ner Novali i vattnet (hon satt nöjd på kanten och tittade på :) ) - tur att Denzel njöt kungligt av det varma bubblande vattnet! Summan av kardemumman: En helmysigdag trots att Novali inte njöt badet!




2 kommentarer:

  1. Det låter som Elise i somras! Då var hon värsta badkrukan hon med... Det sköna var att hon inte sprang rätt ut, men samtidigt trist att man försökte göra nåt kul för henne och sen ville hon inte!

    SvaraRadera
  2. Men när vi bytte om och skulle hem så sa ju faktist NoNo "de va jättekul o bada juu" .. Haha.. Så innerst inne kanske det var liiiiite kul..?

    Vi får prov igen om ett tag och se om det är populärare då! :)

    Kram

    SvaraRadera